Acticoa

Cacaoplanten
Cacaobonen
Anticoa cacaobonen

Acticoa, lekker & voedzaam

Wist je dat chocolade niet alleen lekker, maar evengoed gezond kan zijn? Al van in het Mayatijdperk werden cacaobonen als ontstekings– en infectieremmende middelen gebruikt. De bonen bevatten immers meer dan 200 gezondheidsstimulerende stoffen, waaronder polyphenolen. Die antioxidanten bevorderen zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid.

Acticoa™-chocolade in het bijzonder is volgens het EFSA (European Food Safety Authority) de enige gezonde chocolade ter wereld. Die bevat immers een erg hoge dosis cacaopolyphenolen. Zo is 10 g Acticoa™-chocolade per dag al genoeg om je hart en bloedvatenstelsel in topconditie te houden. Bovendien stimuleert de chocolade de bloedtoevoer naar je spieren en zal je dus sneller herstellen bij een blessure.

Een uitdagende chocoladeworkshop volgen?

Maak vandaag nog je afspraak!

Chocolade met hoge ORAC-waarden

Omdat Acticoa™ veel magnesium bevat, wordt je immuunsysteem op natuurlijke wijze aanzienlijk sterker en kan je je beter concentreren. Daarnaast krijgt je geheugen een extra boost. De stoffen theobromine en cafeïne die in de chocolade aanwezig zijn, zijn dan weer goed voor je zenuwstelsel en ademhaling.

Om de balans tussen antioxidanten en vrije radicalen in je lichaam te behouden, raden voedingsdeskundigen een minimum van 4000 ORAC (oxygen radical absorbance capacity) aan. Vandaag de dag daalt die ORAC in ons lichaam echter aanzienlijk, aangezien we steeds minder groenten en fruit eten. Acticoa™ kan daarbij als oplossing dienen: met een dosis van 10 g bereik je al een waarde van 4600 ORAC.

Chocolade met genoeg ORAC waarden
Chocolade met veel magnesium
Schep cacaobonen

Praktische informatie

Bij Chocobreak kan je Acticoa™-chocolade in de vorm van druppels aankopen. Die druppels verpakken we in zakjes van 300 g en verkopen we aan € 10,95. Zodra je per mail een bestelling hebt geplaatst, kunnen we die enerzijds aan huis leveren.

Daarvoor betaal je € 7,95 verzendkosten binnen Nederland. Bestellingen boven € 100,00 verzenden we gratis. Anderzijds kan je je pakketje bij ons komen ophalen.